צור קשר

נא למלא את הפרטים ואנו נחזור אליך בהקדם



ליעוץ והזמנות

משרד:09-9501991

רם נייד:052-8863969

מייל:mail@outdoor-kitchen.co.il

שעות הסטודיו:

ימים א- ה 08:30 עד 17:00

יום ו' - 08:30-12:00

הגעה לפגישה בתיאום מראש בלבד

אודותינו

רם והדס אינגבר. צילום: יפעת יוגב

רם והדס אינגבר

רם בוגר המכללה למנהל במגמת עיצוב פנים, הדס בוגרת אוניברסיטת תל אביב במגמת האסלאם והמזרח התיכון.
הורים לדניאלה, מיכאל ויעל, עובדים יחד משנת 2008.

רם התחיל את דרכו כמעצב ברים – שילוב של עבודתו כברמן במשך שנים ולימודי עיצוב פנים. לאחר שלקוח ביקש שיעצב לו בר פרטי בחצר וישלב בו גריל התחיל רם לחקור את העולם הזה המשלב בו מספר דברים שהוא אוהב (אוכל, שתייה, אירוח וחברה טובה) הוא גילה שהעולם הזה מסקרן אותו יותר ויותר ועבר להתמחות בנישה של מטבחי החוץ.
במקביל ודי מהר רם ואני הבנו שלעבוד יחד זו חוויה ואתגר לא פשוט ושאנחנו רוצים לצלוח אותו. מאז אנחנו עובדים יחד יום יום ודואגים להשלים אחד את השני.

האני מאמין שלנו

כשהתחלנו במסע הזה היה לנו ברור שלא נתפשר – לתנאי חוץ - רק את החומרים הטובים ביותר העמידים ביותר שיחזיקו מעמד כחדשים לאורך שנים רבות. אך עם חוסר ההתפשרות הזו מחירי המטבחים היו די גבוהים והתאימו לקהל לקוחות מסוים בלבד.

לאורך השנים פנו אלינו אינספור אנשים נחמדים שביקשו מטבח חיצוני אך לא ברמת המחירים הזו ולפני כשנתיים התחלנו לעבוד על ליין נוסף שיהיה נגיש יותר לחתך נוסף באוכלוסייה. בליין החדש תחת המותג רם והדס מטבחי חוץ, החלטנו שאנחנו משאירים את חזות המטבח כבליין הראשון רם אינגבר – מטבחי חוץ, אך משנים את הקונספט למודולרי ואת החומר ממנו בנויים ארונות המטבח גם כן לחומר מצוין שעמיד לאורך שנים, כך שהלקוח מקבל מטבח מושלם בדיוק כמו בליין הקודם, בתקציב שיותר נוח לכיס. לקוחות רבים מרוצים ושמחים על התוספת הזו למטבחי החוץ ואנו שמחים שאנו יכולים לתת מענה מתאים ומוצלח.

שיטת העבודה שלנו

כשלקוח מגיע אלינו, אנחנו קודם כל יושבים ומבינים מה הוא רוצה במטבח מול מה הוא צריך. הרבה פעמים השניים לא עומדים בקנה אחד ואנו מנסים להגיע למטבח המושלם. כל מטבח חוץ בשבילנו הוא סוג של חוויה, כיוון שאנו עוזרים ללקוח לא רק לקבל את הגריל או מקום האחסון... אלא עוזרים לו לקבל את כל חווית האירוח בדרך שונה, ליהנות מלעשות על האש עם החברים, לארח בנוחות ללא ריצות אל הבית וחזרה, להיות יותר עם האורחים ולבלות איתם יחד בניגוד לזמן המועט שיש בד"כ כשמארחים (כי רצים להביא את זה.. ואת ההוא.. ושכחתי את הרוטב ואת המלח וכו' וכו')

לאחר הוצאת סקיצות ראשונות הלקוח מאשר ואנחנו יוצאים לדרך. מוציאים תכניות מים, גז, חשמל ותאורה.. ולאחר הכנת הנקודות ע"י הלקוח במקום, אנו מגיעים ומתקינים את המטבח.

כל מטבח חוץ מתוכנן ספציפית עבור הלקוח ורצונותיו ובכך אנו מגיעים ליצירה המושלמת.

אין שמחה גדולה מלשמוע לקוח מאושר לאחר המפגשים הראשונים בביתו, על כמה כיף ומהנה יותר לארח, על המחמאות שהוא מקבל מהחברים והחיוך שלא יורד (:

חזור למעלה