צור קשר

נא למלא את הפרטים ואנו נחזור אליך בהקדם



ליעוץ והזמנות

משרד:09-9501991

רם נייד:052-8863969

מייל:mail@outdoor-kitchen.co.il

שעות הסטודיו:

ימים א- ה 08:30 עד 17:00

יום ו' - 08:30-12:00

הגעה לפגישה בתיאום מראש בלבד

מטבחי חוץ – טיפים ראשונים

מי לא אוהב לאכול סטייק טוב בצהרי יום שבת ולהסתכל על פניהן המרוצות של הילדים בזמן שהם אוכלים??

מטבח חיצוני יכול לעלות בין 20,000 ₪ לבין 150,000, אך הוא שווה כל שקל!!

אם אתם מחפשים טיפים ורעיונות לבניית  המטבח החיצוני בביתכם- הגעתם למקום הנכון.

אנחנו הישראלים הרי אוהבים כל כך להיות בחוץ, ליהנות מימי שמש נעימים, לארח ולאכול. אבל- בשביל “לעשות על האש” ביום שמשי  ושבאמת יהיה נעים ולא חם מדי, יש שני דברים שצריך לקחת בחשבון מראש לפני שמחלטים היכן יעמוד הגריל או היכן ימוקם הגריל במטבח החיצוני:

1 – הצללה וכיווני השמש.

אין להקל ראש  בחשיבותה של הצללה נכונה. דמיינו- סופ”ש, משפחה וחברים מגיעים, אתם הכנתם את הרוב כבר בבוקר, נשאר רק לצלות בשר על הגריל. רק כמה חבל שהיום 30 מעלות בחוץ והשמש קופחת! עכשיו תחשבו טוב טוב אם בא לכם לעמוד ליד הגריל הרותח במשך שעה!

הצללה נכונה יכולה להפוך את חווית האירוח והצלייה על הגריל לנעימה ביותר!

 

2 – כיווני רוח ואיוורור.

לפני שאתם ממקמים את המטבח החיצוני והרגיל שבו, קחו קצת זמן לבדוק את כיווני הרוח בחצר.

שימו לב לא להניח את הגריל או המטבח החיצוני ישירות מול פתח הבית ובכיוון הרוח, שכן אז כל העשן ייכנס לביתכם. הערה זו נכונה גם לכיוון אזור הישיבה. אתם לא רוצים שהאורחים שלכם ייספגו בעשן וירוצו לצדדים במקום לשבת וליהנות מהמטעמים שלכם.

קחו את הזמן לבדוק את העניין, הוא חשוב ויכול לשנות לכם את כל האווירה!

 

עכשיו כשהחלטנו היכן ימוקם המטבח החיצוני, צריך לבחור גריל. זו עבודה בפני עצמה.. ולשם כך

הכנו לכם מאמר כיצד לבחור גריל, אתם מוזמנים לקרוא ושיהיה בהצלחה!