צור קשר

נא למלא את הפרטים ואנו נחזור אליך בהקדם



ליעוץ והזמנות

משרד:09-9501991

רם נייד:052-8863969

מייל:mail@outdoor-kitchen.co.il

שעות הסטודיו:

ימים א- ה 08:30 עד 17:00

יום ו' - 08:30-12:00

הגעה לפגישה בתיאום מראש בלבד

מבחר מוצרים למטבחים חיצוניים

מטבחי חוץ- מוצרים מתאימים

היום כשאנו מארחים חברים ומשפחה בחוץ,  אנו מעדיפים שיהיו לנו את כל האמצעים לעשות זאת בנוחות המרבית, ואנו מעוניינים שיהיו לנו את המטבח החיצוני והמוצרים המתאימים לו שיעזרו לנו בכך. אנו רוצים מקום מיועד להכנת האוכל, מקום להכנת המשקאות הקרירים שיצאו בדיוק מהמקרר, לדאוג לכך שהאוכל- הסלטים והבשר/דגים יהיו טריים וקרירים לפני הכנתם וחמים לאחר מכן. ואם ניתן שיהיה מוצר שעוזר בניקיון – מה טוב.

הנה כמה שורות על מוצרים אלה שיעזרו לכם ליהנות יותר:

גרילים: הגרילים הם כמובן נושא רחב הממלא כתבה שלמה לבדו, ולכן הכנו לכם כתבה שכזו. לקריאת הכתבה לחצו כאן.

מקררים למטבח החיצוני: תפקיד המקרר במטבח החיצוני הוא לשמור על טמפ’ קבועה לאורך כל עונות השנה, ולא משנה מהי הטמפ’ בחוץ. כתבה זו מדברת על מוצרים למטבחי חוץ ולכן המקררים שנציין כאן מתאימים לחלוטין לתנאי חוץ. ישנם שני סוגים עיקריים ששניהם בנויים מנירוסטה (304 או 316).

  1. FULL OUTDOOR REFRIGIRATORE

מקררים אלה מיועדים ב 100% לעמוד בכל תנאי מזג האוויר השונים, הם תוכננו לעבוד בסביבה קשה ( גשם, שמש, הבדלי טמפרטורות גדולים, לחות ועוד) ולכן גם בחודשי הקיץ החמים במיוחד עדיין יצליחו לקרר את האוכל לטמפרטורה הרצויה!

שאיבת האוויר שלהם מתבצעת מפס יניקה קדמי תחתון ומכאן שהם גם אינם זקוקים למרווח בין צידי המקרר ומבנה המטבח החיצוני, כך שהם נראים ממש מושלמים כחלק מהמטבח.

מקררים אלה מגיעים עם דלת אחת, או עם שתי מגירות. (ישנן חברות המאפשרות שמגירה אחת תהיה מקרר ומגירה אחת מקפיא)

עלות מקררים אלה נעה בין –     5000 ₪    ל – 13,000 ₪.

תוצרת: איטלקית, אמריקאית, סינית.

  1. מקררים תעשייתיים

גילוי נאות – מקררים אלו לא נבנו במיוחד לעמוד בחוץ, אך הם עמידים מספיק כדי שנציין אותם בכתבה זו. במידה והמטבח החיצוני נמצא תחת הצללה (ראו כתבה בשם “מטבחי חוץ טיפים ראשונים) אין סיבה שלא להשתמש במקררים תעשייתיים גם הם מנירוסטה. חזותית הם נראים קצת פחות יפים מהמקררים בסעיף הראשון, הם דורשים הרבה יותר מקום וצריך לדעת ממי קונים אך הם יכולים לעמוד ברוב תנאי מזג האוויר (אלא אם זה חום קיצוני במיוחד).

עלות מקררים אלה נעה בין  – 6000 ש”ח  ל – 10,000 ₪

תוצרת: כחול לבן ישראלי, סינית.

כירות צד למטבח החיצוני:

בכל מטבח פנימי יש כירת צד, זה הרי בסיסו של כל מטבח. כירות צד בד”כ בנויות מנירוסטה ויכולות להגיע כחלק מהגריל כולו, או כישות נפרדת, אם מתוצרת חוץ ואם מתוצרת כחול לבן. כירת הצד יכולה להגיע עם בוער אחד או שניים.

אך האם אנו באמת זקוקים לכירת צד במטבח החיצוני שלנו?

אנו יוצאים מנק’ הנחה שקורא כתבה זו בעל כוונה לבנות מטבח חיצוני או לשפץ את הקיים. ולכן – תהיו כנים עם עצמכם, הרי כירת צד מיועדת בעיקרה לטיגונים (את הבשר / דגים/ ירקות אנו צולים על הגריל) כגון שניצלים, חצילים ועוד.. שאיננו מעוניינים שימלאו לנו את המטבח הפנימי בשפריצים של שמן, וימלאו את הבית בריח של טיגון. אך!!  חישבו היטב האם באמת תצאו לחצר רק על מנת לטגן את השניצלים? מניסיוננו – מעטים האנשים שאכן עושים כך. אלא אם כן אתם באמת אוהבים גם לבשל בחוץ – פסטה, מרקים ועוד.. אנו לא בטוחים שאכן יהיה שימוש רב בכירת הצד.. והנה מתפנה לכם קצת מקום במשטח העליון וגם חיסכון בכיס(:

עלות כירות צד אלה נעה בין  – 1800 ₪  ל –  4500 ₪

תוצרת: כחול לבן ישראלי, או רוב החברות המייבאות גרילים עם כירות צד, או כירות צד נפרדות.

מגירות חימום למטבח החיצוני:

קורה לא מעט שאנו מתחילים לצלות את הבשר על האש ואז האורחים שלנו מתקשרים ומודיעים כי הם מאחרים בכמה דקות. והאוכל? האוכל יתקרר עד אז ואנחנו מתחילים לחשוב מה נעשה כדי שהם לא יאכלו אוכל קר. מגירת חימום היא פתרון מושלם בדיוק לכך. היא גם לא תופסת מקום רב במטבח החוץ שלנו, אך – הן לרוב יקרות ולא תמיד מצדיקות את עלותן אז חישבו היטב לפני שאתם רוכשים לעצמכם אחת שכזו.

עלות מגירת חימום נעה בין  -3000 ₪   ל – 12,000 ₪

תוצרת: ארה”ב

מדיחי כלים למטבח החיצוני: מומלץ בחום!

דיברנו לא מעט על מוצרים משלימים למטבח החיצוני, כאלה שחייבים וכאלה שניתן לוותר עליהם. מדיח הכלים נכנס לקטגוריה של – לא לוותר!!!

נכון, יש כאלה שיגידו שזוהי מותרה.. ולא באמת צריך.. וזה נכון. זוהי מותרה, אך באמת שצריך אותה. אם אנחנו מדברים על נוחות – אין יותר נוח מלאסוף את הכלים בשולחן שליד המטבח החיצוני לנקות אותם בכיור תחת הברז ולהכניס ישירות למדיח הכלים הנמצא במטבח. לא צריך להתחיל לסחוב את אותם הכלים המלוכלכים חזרה למטבח הפנימי שבבית, ואז להתחיל לנקותם. הרי כולנו יודעים שבסוף הארוחה – כולנו קצת יותר כבדים ועייפים, אז למה לא להקל על עצמנו דווקא בשלב זה? הניחו במטבח החיצוני סרוויס כלים במיוחד למטבח זה, הוציאו אותו בכל תחילת אירוח ובסופו, הניחו במדיח הכלים!

ועכשיו קצת מידע שימושי – נכון להיום אין מדיחי כלים המיועדים בהגדרתם לחוץ. אך! מדיח כלים אינטגרלי מלא (בלבד!!) יכול להתאים בהחלט, שכן פנים המדיח- מיועד למים כמובן והחזית שלו הינה החומר ממנו בנויים שאר ארונות המטבח, העמידים לתנאי חוץ.

תוצרת: כל מדיח כלים אינטגרלי מלא המיובא בכל אחת מחנויות מכשירי החשמל השונות יהיה טוב.

ולסיכום- המטבח החיצוני אצלכם בחצר יכול להיות מפנק ולמלא אחר כל בקשותיכם ורצונותיכם אך צריך לשים לב טוב טוב היכן קונים, מהי אחריות היצרן והיבואן למוצר וכמובן להתחשב בתקציב.