צור קשר

נא למלא את הפרטים ואנו נחזור אליך בהקדם



ליעוץ והזמנות

משרד:09-9501991

רם נייד:052-8863969

מייל:mail@outdoor-kitchen.co.il

שעות הסטודיו:

ימים א- ה 08:30 עד 17:00

יום ו' - 08:30-12:00

הגעה לפגישה בתיאום מראש בלבד

 

כיצד לבחור גריל חלק ב’

כיצד לבחור גריל?

שלב ב’ – הגרילים הקיימים בשוק
ברוכים הבאים. אם הגעתם לשלב הזה זה סימן שאתם כבר די מפוקחים על מה שאתם מעוניינים לרכוש. סוג הגריל, ותקציב.
ניתן פה רשימה של מספר חברות הנמצאות היום בשוק והמתחרות העיקריות על ליבכן.

גרילים תוצרת כחול לבן:

ש.ד.ר. גרילים – ראשון לציון
ויקטור – חולון
וינטר – חולון
הגרילים של יצרנים אלה הם “סוסי עבודה”. היצרנים הללו במשך שנים רבות בנו ועדיין בונים גרילים למטבחים תעשייתיים בענף המזון. משם הם החלו לייצר גרילים קטנים יותר לשימוש הביתי וגם למטבחי גינה. הגרילים אולי לא נראים כגרילים תוצרת חוץ, אך הם בהחלט מספקים עבודה טובה.
**צריך לקחת בחשבון שגרילים אלה אינם מגיעים עם מכסה לשימוש בזמן הצלייה, אלא רק מכסה לאחר שימוש, נגד לכלוך ואבק.
המחירים של יצרנים אלה בד”כ ונעים בין 2500 ₪ ל 6500 ₪.

גרילים תוצרת חוץ:

Thuros חברה גרמנית (מייצור גרילים לפחמים, עם מכסה עבודה וארובה תחתית. )
Grand Hall חברה אוסטרלית
Webber חברה אמריקאית
Napoleon חברה קנדית
BULL חברה אמריקאית
Fire Magic חברה אמריקאית
Viking חברה אמריקאית

מחירי החברות האלה נעים בין 1700 ₪ (גריל פחמים בחברת טורוס) לבין 45,000 ₪ (גריל גז  חברת Viking).

דגשים בבחירת הגריל הבא שלך:

גודל הגריל–  גודל סטנדרטי של גריל הוא 70 ס”מ רוחב 40 ס”מ עומק.

גודל זה מספיק לאירוח של עד 25 אנשים, כשהמנות מגיעות במספר לא גדול של נגלות
והאורחים נהנים יחד מהאוכל.
גריל בגודל גדול במיוחד: 136 ס”מ רוחב 68 ס”מ עומק (חברת Viking)
גודל זה מספיק לאירוח של עד 70 איש.
חומר משטח הצלייה:
משטחי צלייה מגיעים מהחומרים הבאים – נירוסטה, ברזל יצוק, בציפוי אמאייל או פורצלן.
במשטחי הצלייה הנקודה החשובה ביותר היא פיזור החום בצורה אחידה.
חשוב מאוד פיזור חום אחיד, שכן אנחנו בד”כ משתמשים בכל משטח הצלייה ואיינו רוצים שבחלק אחד יהיה חום פחות ובחלק אחר חם יותר. הבשר לא יצלה בצורה אחידה והאורחים שלנו יקבלו הפתעות בצלחת.
סוגי המבערים וכמות המבערים בגריל:
מבערי צינור – בנויים מצינור נירוסטה (קיימים גם במרזל, אך זה פחות מומלץ)
מבערי יציקה רגילים – פס אחד של יקיצת ברזל/ נירוסטה. בד”כ אורך חיים ארוך מאוד.
מבערי U – מבערים אלה בצורתU  נקראים גם מבערי פרסה. בנויים בד”כ מצינור נירוסטה כאשר היתרון של המבער הזה היא עוצמת החום הגדולה על שטח יחסית קטן. בשל צורתו מבער U 1 = ל 2 מבערי צינור.
מבערי H – מבערי יציקת נירוסטה/ ברזל. אורך חיים כמעט ואינסופי (החברות נותנות אחריות לכל החיים). עוצמת החום שלהם גבוהה במיוחד. אחד היתרונות הוא שבגלל צורתו המיוחדת הוא מגן על החורים מפני סתימה מאבק ושומנים. בשל צורתו, מבער H 1 = ל 2 מבערי צינור.
מבער אינפרא אדום – בא לדמות את פעולת הגחלים ועוצמת החום שלהם, היחיד שמתקרב לעוצמה זו מכל שאר המבערים. עוצמת החום גבוהה יותר מכל שאר סוגי המבערים, על פני שטח מלבני מרוכז. משתמשים במבערים אלה לסגירת הבשר הראשונית. חסכוני יותר משאר המבערים. אך עם זאת הם רגישים לטפטופי שומן ולכלוך הסותמים את החורים הקטנים. לשם ההבהרה- מבער אינפרא אדום גם הוא עובד על גז.
עובי דופן הצינור- ככל שעובי הצינור עבה יותר כך אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר.
אז עם האינפורמציה הזו, החברות המובילות, גודל מתאים וחומר משטח הצלייה בהחלט ניתן
להתחיל לחפש את הגריל המתאים לכם. לכתת רגליים ולבדוק פיזית כל גריל וגריל.
שיהיה בהצלחה ובתאבון(:

מטבח חוץ, מטבח חיצוני, רם אינגבר מטבחי חוץ

  גריל גז במטבח חוץ