צור קשר

נא למלא את הפרטים ואנו נחזור אליך בהקדם



ליעוץ והזמנות

משרד:09-9501991

רם נייד:052-8863969

מייל:mail@outdoor-kitchen.co.il

שעות הסטודיו:

ימים א- ה 08:30 עד 17:00

יום ו' - 08:30-12:00

הגעה לפגישה בתיאום מראש בלבד

כיצד בוחרים גריל?

שלב א’ – שאלות מבוא

הבחירה המתאימה ביותר לבישול חוץ היא כמובן על הגריל. חלקנו קונים גריל בלבד וחלקנו קונים גריל שיהיה לב ליבו של המטבח החיצוני שלנו. בשני המקרים – רצוי לבחור גריל בחוכמה

קניית הגריל היום יכולה להוות אתגר לא קטן בהתחשב בהיצע הקיים בשוק וברמות המחירים השונות.

השלב הראשון: יש להחליט באיזה סוג גריל אני מעוניין?

והאופציות הן:

1 – גריל פחמים. מספר נקודות למחשבה:  הראשונה – הלכלוך. כשהפחמים השחורות הופכות לאפר שמתעופף לכל עבר, קשה לנקות וקשה להרגיע את בן/ בת הזוג שנטרפים מזה. כסף – בהדלקת  הפחמים משתמשים בד”כ בין חצי שק לשק (תלוי בכמות האורחים ובזמן הבישול) שק פחמים יקר יותר משימוש בגז. זמן הפעלה – הדלקת פחמים יכולה להגיע ל- 45 דקות! (כשהפחמים הופכות ללבנות וזה הזמן האידאלי להניח את הבשר על הרשת). עלות – יחסית לגרילים האחרים הם הזולים שיש בשוק. ארומה – כמעט ואין ויכוח כי הארומה של הגחלים הלוהטות נותנת לבשר את ייחודה ומקנה לו את טעם מיוחד.

**נסו לא לשכוח שבפחמים ישנם חומרים שונים שאנחנו לא מעוניינים שייכנסו לנו לאוכל ולגוף.

  2 – גריל גז. ניקיון: כמעט ואין מה לנקות (: רשתות: אם הרשת מנירוסטה או עם ציפוי פורצלן /אמאייל ניתן לנקות בעזרת מברשת -לא ברזל – את החתיכות הגדולות שנשארו ולהכניס את הרשתות למדיח הכלים. במידה והרשת מברזל יצוק – יש לנקות את החתיכות הגדולות בעזרת מברשת ברזל אח”כ לשמן אותן עם שמן בישול בהתזה ופשוט להשאיר את הרשת כמו שהיא חזרה על הגריל. אין לנקות רשתות ברזל יצוק עם מים, ובטח ובטח אין להכניסן למדיח הכלים!! בתחילת השימוש הבא יש לשרוף את הרשת לפני הנחת הבשר.

זמן הפעלה – זמן ההפעלה מהיר ביותר, 5-6 דקות לאחר ההפעלה ניתן להניח בשר על הרשת.

עלות – המחירים נעים בין 2000 ₪ לכמה עשרות אלפים. תלוי אם זהו גריל כחול לבן או תוצרת חוץ.

3 – גריל  stand alone. מגיעים על עגלה עם גלגלים, שניתן להעבירה ממקום למקום במידה וחושבים לעבור בית, או אפילו לאחסן את העגלה והגריל בחודשי החורף אם לא נעשה בו שימוש.

4 – גריל built in כחלק מהמטבח החיצוני. יש היום מבחר יפה של חברות וגרילים BUILT IN  עכשיו רק צריך לרדת לפירטי הגריל, גודל חום ועוד..

5 – גריל תוצרת הארץ / תוצרת חוץ.

6 – גריל משולב פחמים וגז.

7 – גריל חשמלי. אומנם גרילים אלה נכנסים לאיטם לשוק אך עדיין אין ביקוש גדול עבורם. מחירם נא מ 1500 ₪ וצפונה והם “שותים” חשמל רב ומכאן שהם דורשים חיבור  לתלת- פאזי.

בשלב זה תהיו כנים עם עצמכם לגבי מספר הפעמים שאתם תשתמשו בגריל, האם פעם בשבוע-שבועיים או ביום העצמאות בפעם בשנה ולכמה אנשים?

כשתהיה לכם התשובה לשאלה הזו, תוכלו לעבור לשלב הבא.. תקציב.

תווך המחירים היום נא בין 1,000 ₪ ל 45,000 ₪. ולכן בהחלט צריך לחשוב היטב מהו התקציב אותו אתם מיעדים לגריל.

 כשיהיו בידיכם את כל התשובות הללו.. עברו למאמר הבא

כיצד בוחרים גריל חלק ב’

 גריל גז וגריל פחמים משולבים יחד בתכנון מיוחד ללקוח

גריל גז וגריל פחמים משולבים יחד בתכנון מיוחד ללקוח